Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

УЕБ - Визия и Дизайн

Технологии

 


 

 

 

 

Представяме Ви част от технологиите, които владеем и използваме за постигането на целите си, а именно - качествени крайни продукти, отговарящи на последните тенденции в уеб дизайна и изработката на сайтове и електронни магазини от ново поколение.

 

В днешно време едно е сигурно - правилните технологии са гарант за добрата функционалност, красивия и изчистен дизайн, както и за цялостния облик и присъствие на Вашия сайт и бранд в Интернет.

 

Гъвкавото и умело прилагане на тези технологии ще изключи необходимостта от редизайн на Вашия сайт за дълъг период и ще кара клиентите и посетителите на сайта Ви да се връщат отново!

 


 

Ето и част от тези технологии. Те представляват езици за програмиране, бази данни, системи за управление на съдържанието, оптимизация за търсачки, програми за графичен дизайн и т.н.:

(Всяко изображение е препратка към Wikipedia, за по-детайлно обяснение.)

 

 html  html5  php  mysql
 css  css3  javascript  joomla
 wordpress  magento  seo  photoshop

 


 

attention1 Уеб сайтовете и онлайн магазините, които изработваме са динамични - HTML + PHP1 + MySQL технология, притежават CMS2 система за управление на съдържанието с административен панел, SEO3 оптимизирана структура на всички страници и имат поддръжка на всички браузъри - Chrome, Safari, Firefox, Opera, IE и др. 

 


 

attention Вижте още за технологиите, които използваме в съответните секции на

уеб услугите, които предлагаме.

 


 

1 PHP технологията позволява кода на Вашия уеб сайт да се изпълнява на сървъра където е качен (хостинга), като по този начин се увеличава скоростта при работата със сайта и се пестят ресурсите на клиентския компютър!

 

2 CMS - Content Management System - представлява система за управление на съдържание и Ви позволява да управлявате сами своя уеб сайт чрез административен панел, което Ви спестява разходи по поддръжката!

 

3 SEO - Search Engine Optimization - Оптимизация за търсачки (Google, Bing, Yahoo!). Вижте повече - ТУК.