Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

Актуализация и поддръжка на сайт

 

 

 

 

attention2 Актуализацията на съдържанието и поддръжката са неизменна част към

Вашия уеб сайт или онлайн магазин!

 


 

attention1 WEB-Vision&Design предлага актуализация и поддръжка на преференциални цени, както за уеб сайтове и онлайн магазини изработени от нас, така и за редовни клиенти!

 

Вижте цените на услугите по-долу - ТУК.

 


 

  При поръчка на Уеб сайт или Онлайн магазин получавате един месец безплатна актуализация на съдържанието, поддръжка, консултации и обучение за работа с административния панел - стартира веднага след приключване на проекта.

 


 

question Какво представлява актуализацията на Уеб сайт и Онлайн магазин, която предлагаме?

 

Актуализацията е промяна или добавяне на съдържание във Вашия сайт, като статии, снимки, видео, документи, анонси, коментари, продукти, промоции, цени и др. Тя се извършва на определени интервали от време или еднократно и цели да поддържа Вашия сайт актуален и конкурентен.

 

Погрешно е разбирането, че с изработката и популяризирането на сайта нещата приключват. Редовната актуализация има нееднозначен ефект върху посетителите, клиентите, бизнеса Ви като цяло и е силно препоръчително да се извършва на кратки интервали от време. Честото обновяване на съдържанието, непрекъснато ще обновява и обогатява облика на Вишия сайт, а ако притежавате онлайн магазин - това просто е задължително по обективни причини. Така ще си гарантирате непрекъснат поток от редовни клиенти и доволни посетители.

 

attention1Нередовната актуализация има  негативен ефект и при популяризирането в търсачките, дори на Вашия сайт да е направена идеалната SEO оптимизация за първа позиция в резултатите от търсенето. Ето и конкретен пример за това:

Индексиращия робот на Google сканира един или няколко пъти на ден Вашия сайт, сравнява съдържанието с това от предишно сканиране и изготвя анализи по сложни алгоритми. Ако в продължителен период от време Google забележи, че съдържанието на Вашия сайт не се променя и актуализира редовно, той може да прецени, че вече не е толкова атрактивен за посетителите колкото други подобни сайтове, ще понижи рейтинга му и в крайна сметка това ще Ви коства неопределен брой позиции в резултатите от търсенето. Това автоматично означава прехвърляне на посетители и клиенти от Вашия сайт към конкурентните такива. Не се съмнявайте - зад всичко това стои вечно дебнещата конкуренция, която за разлика от Вас, е направила необходимото за да се "хареса" на Google.

 


 

question Какво представлява поддръжката на Уеб сайт и Онлайн магазин, която извършваме?

 

Поддръжката също е неотменна част от Вашия сайт. В основната си част представлява непрекъснат мониторинг на функционалността и пълен - 100% BackUp1 (архив) на Вашия сайт, който би се използвал за възстановяване при срив - хакерска атака, отказ на оборудването на хостинга, промяна в кода от трети некомпетентни лица с цел актуализация на съдържанието и др. 

 

Поддръжката Ви гарантира, т.нар. непрекъснатост на Вашия сайт - постоянен достъп до него, което, в крайна сметка, е и смисъла от функционирането му. Длъжни сме да отбележим, че поддръжката, в някои случаи се поема от платения хостинг, който сте наели, но често тя не е пълна и не е ясно какви ще са последствията от тотален срив.

 

Ако сте избрали услугите на безплатен хостинг, поддръжката е от изключително значение. Също така, ако съдържанието на Вашия сайт или магазин се променя непрекъснато е необходимо да се извършва поддръжка поне един път дневно. За такива сайтове предлагаме и вариант с поддръжка от два пъти на ден (обед и вечер) - тази услуга не се предлага от повечето платени хостинг пакети. За подробности се свържете с нас.

 

attention1 Ние гарантираме 100% възстановяване на съдържанието и функционалността на Вашия уеб сайт или онлайн магазин от нашите BackUp1 архиви.

 

При желание от Ваша страна поддръжката, извършвана от нас може да включва и абонаментна поддръжка на домейн името на Вашия сайт, което не трябва да забравяте да извършвате, най-често веднъж годишно. В противен случай, рискувате Вашето домейн име да бъде заето от друг сайт, а вие ще сте вложили вече средства за SEO оптимизация (популяризиране в търсачки) и реклама.

Повече за домейн име и хостинг - ТУК.

 


 

Пакети и Цени

 

attention1 Цените са на месец (часове на ангажираност) и са по-скоро ориентировъчни. В зависимост от конкретния случай, те може да са по-ниски или по-високи от посоченото и зависят от обема на актуализираната информация. Подробности ще получите след запитване за оферта.

 

attention В цените не са включени таските за поддръжка на домейн име и хостинг - повече ТУК.

 

 

Еднократно

1ч.

Пакет "Микро"

3-5 ч./мес.

Пакет "Ултра"

15-20 ч./мес.

Пакет "Мега"

30-40 ч./мес.

Актуализация:

 20 / 15* лв  50 / 40* лв  180 / 150* лв  330 / 280* лв

Поддръжка:

 5 /  2* лв  6 / 3* лв  8 /  4* лв  10 / 5* лв

Актуализация и

Поддръжка:

 25 / 17* лв  56 / 43* лв  188 / 154* лв  340 / 285* лв

 

* Тези цени важат, както за Уеб сайтове и Онлайн магазини изработени от нас, така и за редовни клиенти!

 

 attention2

Тези цени могат да бъдат предоговаряни! В не малко случаи, самите Вие определяте цената!

   
 write  Попитайте или поръчайте с Ваша оферта - ТУК

 


1 BackUp - представлява пълно копие(архив) на целия Уеб сайт - всички страници плюс базите с данни към тях. От този архив Вашия Уеб сайт може да бъде възстановен на 100% дори и при пълен срив на хостинга, чиито услуги използвате. Той може да бъде временно позициониран на друг хостинг различен от този който сте поръчали или на безплатен хостинг до разрешаване на проблема. BackUp-a е най-важната част от поддръжката и гарантира непрекъснат достъп до Вашия сайт.