Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

Редизайн на съществуващ сайт

 

 

 

 

question Имате Уеб сайт или Онлайн магазин и желаете да промените дизайна и функционалността му според съвременните стандарти и технологии?

 

question Бизнеса Ви е забоксувал, искате да увеличите продажбите, но Вашия сайт не Ви помага - нуждаете се от нещо ново и свежо?

 

question Искате да се развивате както в България, така и по света но стария облик на Вашия сайт не Ви позволява това?

 

question Имате желание да представите нещо ново и вълнуващо на Вашите клиенти но сте ограничени от възможностите на Вашия сайт?

 

question Омръзнало Ви е да плащате за поддръжка. Уверени сте, че можете да се справите и сами, но на този етап Вашия сайт не Ви позволява това?

 

attention1 Ако си задавате тези въпроси то Вашия Уеб сайт или Онлайн магазин, най-вероятно се нуждае от редизайн - Вие сте на правилното място!

 


 

attention2

Ако се нуждаете само от актуализация (промяна) на съдържанието на Вашия сайт или магазин, то на Вас не Ви е необходим редизайн!

 

Вижте повече за актуализация на съдържанието - ТУК.

 


 

question Какво представлява редизайна?

Най общо казано, ние ще направим нов дизайн и ще добавим нови функционалности на Вашия съществуващ сайт, като използваме старото му съдържание. По Ваше желание ще променим цялостния облик или само част от него.

 

question Какъв е смисъла да правите редизайн, а да не си поръчате нов сайт?

С две думи - смисъла е в пестенето на пари и време. Един редизайн ще Ви излезе винаги по-евтино и ще бъде направен по-бързо отколкото да закупите нов сайт, а пък и това което ще получите никак не е малко. Като пример - можете да получите CMS система за управление на съдържанието на Вашия сайт с административен панел и обучение за работа с него.

 

question Колко ще Ви струва един редизайн?

Отговора на този въпрос зависи от Вашия съществуващ сайт и от това, какви са новите Ви очаквания и изисквания към него. Като ориентировъчна цена - 40 до 90% от цената за нов Уеб сайт или Онлайн магазин, но пак отбелязваме, че зависи от конкретния случай.

 


 

 attention2

Цените се договарят за всеки конкретен случай!

В не малко случаи, самите Вие определяте крайната цена!

   
 write  Попитайте или поръчайте с Ваша оферта - ТУК