Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

СЕО оптимизация за търсачки

(Google, Bing, Yahoo)

 

 

 

 

attention2 Презентирайте Вашия бранд и популяризирайте Вашата дейност и бизнес пред широката аудитория на Интернет, сега! 

 


 

info Вие вече имате Уеб сайт или Онлайн магазин!

 

До тук добре, но ... някой знае ли за него? Някой ще го забележи ли сред хилядите и милиони подобни сайтове в Интернет и по-конкретно - в резултатите от търсенето в Google? Как да си популяризирате сайта с минимум разходи за дълъг период?

 

Ако си задавате точно тези въпроси, то на Вас Ви е необходима СЕО (SEO) оптимизация!

 


 

attention1 Уеб - Визия и Дизайн предлага СЕО оптимизация за Уеб сайтове и Онлайн магазини, изработени от нас и за редовни клиенти на преференциални цени!

 

Вижте цените за СЕО оптимизация - ТУК.

 


 

question Какво е СЕО (SEO) оптимизация?


SEO (Search Engine Optimization) - представлява оптимизация за търсещи машини (търсачки), като Google, Bing, Yahоo и др. Този процес популяризира Вашия сайт в Интернет, чрез използването на различни техники. Основната цел е предни позиции в резултатите от търсенето по определени ключови думи и фрази. Според техниките на прилагане SEO оптимизацията се дели на whitehat и blackhat.

 

 BlackHat SEO ("черна шапка" СЕО оптимизация) - използва непозволени от търсачките методи, с цел да "изстреля" Вашия сайт на предни позиции за кратко време. С това и "специалиста" който Ви е направил СЕО оптимизацията си е "свършил" работата. Веднъж засечен от търсачките, сайт с blackhat SEO се наказва сурово. Нерядко бива тотално изключван от списъка с резултати от търсенето. Възстановяването става след специална молба и одобренеие и няма никаква гаранция, че ще се случи. Най-популярното blackhat SEO е купуване на външни връзки (линкове) към Вашия сайт от други, по-посещавани сайтове. Както се досещате и сами, технологичен гигант като Google, например, не може да бъде излъган толкова лесно, а ако това все пак се случи, то е за кратко, а последствията за Вас няма да са никак приятни.

 

 WhiteHat SEO ("бяла шапка" СЕО оптимизация) - използва правилата на търсачките за популяризиране на уеб сайт. Процеса тук е доста по-сложен и трудоемък и ефекта от този тип СЕО оптимизация може да е видим дори след няколко месеца. Резултатите зависят от множество фактори, но най-съществения е конкурентната среда на бранша, в която е Вашия бизнес и в която ще се избират ключовите думи и фрази за СЕО оптимизация. Ще се опитаме да изясним с примери, какво точно имаме предвид:

 

- Има голямо значение дали ще се прави СЕО за ключовата дума "чинии" или за ключовата фраза "сервиз от фин китайски порцелан". Да се прави СЕО за първото (думата "чинии") е много сложно, трудоемко и скъпо, тъй като борбата за по-общите ключови думи е жестока и за тях ще е направена скъпа СЕО оптимизация на много големи сайтове. Не е изкючено дори това да доведе до необходимостта, ако имате готов сайт, той да бъде тотално променен, само заради тази СЕО оптимизация. За второто (фразата "сервиз от фин китайски порцелан") ще Ви е необходима не толкова сложна и скъпа СЕО оптимизация, тъй като се предполага, че не всеки търговец на порцелан, ще продава точно фин китайски и ще е направил СЕО точно за тази фраза. Дори така, бихте могли да откриете нови ниши във Вашия бранш.

 

- Ето и друг пример - има значение дали ще се прави СЕО за ключовата фраза "Футболни топки" в резултатите от търсенето или за ключовата фраза "Футболни топки от Nike". Естествено, не всички търговци, които продават футболни топки online, ще продават точно "Футболни топки от Nike" и ако Вие го правите, шанса за предни позиции в резултатите от търсенето нараства.

 

Тенденцията, която вече се наблюдава, сред аудиторията на Интернет, е за все по-конкретизирано и детайлно търсене в търсачките. По този начин потребителите се надяват да достигнат по-бързо до желания резултат. Така, че до някъде е рисково да инвестирате в сложна и скъпа СЕО оптимизация за по-общите думи и фрази, при положение, че самите клиенти и потребители, все по-често, ще търсят детайлната и конкретна дума или фраза.

 

WhiteHat SEO оптимизацията се дели на onpage (на сайта) и offpage (извън сайта).  Onpage SEO е оптимизация вътре в самия сайт - технология на файловата структура, мета тагове, линкове, заглавия, съдържание, microdata и др.  Offpage SEO е оптимизация извън сайта или т.нар. link building (външни връзки към Вашия сайт) - регистрация в популярни търсачки, тематични сайтове и директории, регистрация и коментари в тематични форуми, създаване на тематични блогове с връзки към Вашия сайт и т.н.

 


 

Ние извършваме паралелно onpage SEO и offpage SEO, тъй като считаме, че това са важни и взаимосвързани процеси за постигане на крайната цел - топ резултат в търсенето на първа страница в Google! Няма да описваме в подробности техниките, които прилагаме за whitehat SEO, но Ви уверяваме, че те отговарят на последните изисквания на големите търсачки (за onpage и offpage) и по-конкретно - тези на Google.

 


 

Внимавайте на кого доверявате СЕО оптимизацията на Вашия сайт!

 

Eфекта от постигнатия добър резултат може да е временен, а последствията - вредни, нежелани и необратими! Популяризирането може да се превърне в антиреклама на Вашия бранд (марка), което, между впрочем, зависи и от самите Вас и Вашия сайт. Риска от наказание на Google (за blackhat SEO или некачествено whitehat SEO) и блокиране на Вашия сайт в резултатите от търсенето, е голям и съвсем реален!

 


 

question Защо е необходимо да правите СЕО оптимизация?

 

Защото, в противен случай, рискувате Вашия сайт да остане скрит за широката аудитория на Интернет, колкото и красив и функционален да е той. В повечето случаи, потребителите в Интернет няма да знаят и да помнят домейн името на Вашия сайт. Те трябва да ви открият по някакъв начин и най-често това става чрез търсене на ключови думи и фрази с т.нар. търсачки, най-известната от които е Google. Това, което е сигурно е, че потребителите ще използват само първите няколко резултата от търсенето. При Google на първа страница са позиционирани първите 10 резултата, които са и най-посещаваните. Целта е Вашия сайт да е точно между тези 10.

 

Ако на Вашия сайт е направена качествена СЕО оптимизация, той ще излиза на предни позиции в резултатите от търсенето и популярността му ще нарасне. Основното предимство на СЕО оптимизацията е продължителния ефект който има в популяризирането - ако съчетаете добрата СЕО оптимизация с редовна актуализация на съдържанието, Вашия сайт ще се движи постоянно между първите резултати от търсенето.

 

Естествено, другите методи за популяризиране на Вашия сайт са рекламите. Те обаче са доста скъпи и имат временен ефект.

 


 

question Колко често се прави СЕО оптимизация?

 

В повечето случаи СЕО оптимизацията се прави само веднъж и след това популярността на Вашия сайт се поддържа с редовна и качествена актуализация на съдържанието. Повече за актуализация на съдържанието - ТУК. Допълнителна СЕО оптимизация, примерно на няколко години, също не е излишна, даже се препоръчва, тъй като Google и другите търсачки, веднъж на наколко години променят алгоритъма за класирането в резулатаите от търсенето - т.нар. Page Rank. Това може да понижи рейтинга на Вашия сайт и той да изпадне с неопределен брой позиции в резултатите от търсенето.

 


 

attention1 Ние НЕ прилагаме blackhat SEO! Ние използваме, единствено whitehat SEO (onpage и offpage) оптимизация за популяризиране на Вашия сайт! Тя е многообхватен и последователен процес, отнемащ време - възможно е и до няколко месеца! Така, че негубете повече време, борбата за първи позиции в Google тепърва ще се засилва и запомнете едно - конкуренцията никога неспи!

 


 

attention2

Добрата СЕО оптимизация, до голяма степен зависи от това как е изработен самия сайт - технология, структура, съдържание, вътрешни линкове и т.н.  Максимален ефект от СЕО оптимизацията ще бъде постигнат, ако за това се мисли още при самата изработка на сайта!

 

Уеб сайтовете и онлайн магазините, които изработваме, имат пълна СЕО оптимизирана структира на всички страници и са изградени по последни технологии!

 

new Получавате, напълно безплатно, обучение за бъдеща СЕО оптимизация, която Вие ще извършвате за да поддържате вече изградената такава. Стартира веднага след приключване на основната СЕО оптимизация.

 


 

Цени за СЕО оптимизация

 

attention1 Цените са на месец (часове на ангажираност) и са по-скоро ориентировъчни. В зависимост от конкретния случай, те може да са по-ниски или по-високи от посоченото и зависят от ключовите думи и фрази, бранша в който е Вашия бизнес, съдържанието на сайта, технологията на изработка и т.н. В края на всеки месец ние ще Ви изпращаме детайлен доклад за свършеното. Подробности ще получите след запитване за оферта!

 

Цените са за onpage + offpage СЕО оптимизация!

 

ПЕРИОД:

 (по 1 час на ден)

ЦЕНА:

1 мес.

 300 / 250* лв

2 мес.

 550 / 400* лв

3 мес.

 800 / 550* лв

* Тези цени важат, както за Уеб сайтове и Онлайн магазини изработени от нас, така и за редовни клиенти!

 

 attention2

Тези цени могат да бъдат предоговаряни! В не малко случаи, самите Вие определяте цената!

   
 write  Попитайте или поръчайте с Ваша оферта - ТУК