Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

Лого и графичен дизайн

 

 

 

 

attention2

Логото е "автографът", "портрета" на Вашата фирма или организация.

То ще бъде Ваш PR1 навсякъде!

 


 

attention1 WEB-Vision&Design предлага изработка на лого и графичен дизайн на преференциални цени - за поръчалите уеб сайт или онлайн магазин от нас и за редовни клиенти.

 

Вижте цените за лого и графичен дизайн - ТУК.

 


 

question Какво е лого и графичен дизайн и защо са Ви необходими?

 

Логото е "рекламното лице" на Вашата фирма или организация. То ще бъде запомнено от клиентите и посетителите на Вашия сайт и ще бъде Вашата визитка, както в Интернет, така и извън него. Както Вие се идентифицирате с подпис или снимка, така Вашата фирма ще се идентифицира със своето лого. Отделете необходимото внимание на този важен елемент от Вашата корпоративна идентичност!

 

В общия случай, логото представлява графичен дизайн на:
- името на Вашата фирма;
- първите букви или част от името;
- някакъв уникален символ, елемент или текст, свързан с дейността на Вашата фирма;
- комбинация от по-горе изброените и т.н.

 

При изработката на фирмено лого, от изключителна важност е креативното мислене, индивидуалния подход и опита на дизайнера.

 

Графичния дизайн е техника за изработка на визуални ефекти, детайли и допълнения към Вашия сайт. Те могат да бъдат позиционирани на различни места в сайта, с цел по-привлекателна визия. Използват се различни програмни продукти (PhotoShop, CorelDraw и др.), специални ефекти и техники за постигане на перфектни резултати.
Важно при графичния дизайн е правилното му съчетание с цялостната визия на Вашия сайт и дейността на Вашата фирма. Графичния дизайн е и част от техниката при изработката на лого и корпоративна идентичност.

 


 

attention1 Нашият подход при изработка на Вашето лого включва:

 

- консултация с Вас за Вашите виждания, желания и очаквания към логото;

- 5 (или повече) предварителни предложения (чернови) за лого от наша страна;

- изработка на 2-3 крайни предложения за лого;

- финишна доработка на избраното от Вас лого.

 


 

Некачественото лого ще бъде като черно-бял, блед портрет на Вашата фирма. Качественото, създадено с любов, лого ще бъде като цветна, пъстра и неповторима снимка, отличаваща Вашата фирма или организация от останалите.

Ние винаги използваме индивидуален подход, креативно мислене и внимание към детайлите, когато подготвяме и изработваме Вашето лого!

 


 

Цени за лого и графичен дизайн

 

attention1 Цените не са крайни и са по-скоро ориентировъчни. В зависимост от конкретния случай, те може да са по-ниски или по-високи от посоченото и зависят от Вашите очаквания и желания, доработката на крайните предложения за лого, броя на детайлите за графичен дизайн, разположението им на сайта, технологията на самия сайт и др. Подробности ще получите след запитване за оферта!

 

УСЛУГА:

ЦЕНА:

Изработка на лого

(корпоративна идентичност)

 60 / 50* лв

Графичен дизайн

(на 3 детайла към сайта)

 40 / 30* лв

Лого + графичен дизайн

 90 / 70* лв

* Тези цени важат, както за Уеб сайтове и Онлайн магазини изработени от нас, така и за редовни клиенти!

 

 attention2

Тези цени могат да бъдат предоговаряни! В не малко случаи, самите Вие определяте цената!

   
 write  Попитайте или поръчайте с Ваша оферта - ТУК

 


 

1 PR (Public Relations) - връзки с обществеността