Уеб сайт за 90 лв - цената е за целия пакет с услуги, които получавате (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само сайта (имате хостинг, домейн име и т.н) - цената е 50 лв. Повече - ТУК ***** Онлайн магазин за 150 лв - цена за пълен пакет с услуги (безплатен хостинг, домейн име, поддръжка, обучение и мн.др). Ако искате само магазина - цената е 80 лв. Повече - ТУК ***** Безплатен хостинг - поддръжката на Вашия сайт ще струва 0.00 лв на месец. Качеството дори е по-добро от това при някои платени хостинг услуги! Повече - ТУК
comet
logotop

СМО интеграция в социални мрежи

(Facebook, Google+, Twitter)

 

 

 

 

attention2 Популяризирайте Вашия сайт и бранд пред милионите посетители на социалните мрежи - Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, MySpace и мн.др.

 


 

attention1 Уеб - Визия и Дизайн предлага СМО интеграция за Уеб сайтове и Онлайн магазини, изработени от нас и за редовни клиенти на преференциални цени!

 

Вижте цените за СМО интеграция - ТУК.

 


 

question Какво е СМО (SMO) интеграция и защо се прави?

 

SMO (Social Media Optimization) - представлява интеграция на Вашия уеб сайт или онлайн магазин в различни социални мрежи, като Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, MySpace и др. Целта е популяризиране на Вашия сайт в по-големите социални мрежи, където е концентриран повечето трафик на Интернет (особено в България, на този етап).

 

Голяма част от аудиторията на Интернет предпочита търсенето в социални мрежи, пред традиционните търсачки (Google, Bing, Yahho), приемайки (напълно основателно) факта, че по-качествените марки и по-популярните фирми би трябвало да са представени и в социалните мрежи.

 

Търсенето в социалните мрежи, в повечето случаи е ограничено до конкретната социална мрежа и ако Вие не сте си интегрирали бизнеса или сайта в нея, потребителите на мрежата няма как да Ви открият.

 

От друга страна, самите социални мрежи предлагат богат избор от инструменти, настройки и най-различни методи за популяризиране на бранд, сайт или магазин и имат доста голям бъдещ потенциал в тази насока!

 


 

attention1 Процесът на СМО интеграция, която извършваме, зависи от конкретната социална мрежа и в общия случай включва:

 

- създаване на сайт в социалната мрежа, с име, идентично или близко до домейн името на Вашия сайт (пример - Facebook.com/вашиятсайт.bg).


- изработка и дизайн на специално лого за социалната мрежа. Вижте повече за лого и графичен дизайн - ТУК


- създаване на презентационно изображение - тапет за основната страница


- създаване на галерии (албуми) със снимки


- изграждане на детайлно, популяризиращо съдържание за Вашата дейност и бизнес


- обвързване и коментари в тематични статии, групи, кръгове и т.н.


- обвързване с Вашия основен сайт:

- създаване на препратки (линкове) в двете посоки (сайт►соц.мрежа и соц.мрежа►сайт)

- възможност за потребителски комантари директно от сайта

- интегриране на бутони "Like" на сайта - за различни статии, продукти и др.


- други дейности, специфични за конкретната социална мрежа


new обучение за бъдещата Ви дейност по поддръжка на сайта в социалните мрежи - напълно безплатно

 


 

СМО интеграцията ефективно надгражда, вече извършената СЕО оптимизация на Вашия сайт, тъй като допринася за по-висок рейтинг и за по-предни позиции в резултатите от търсенето в търсачките (Google, Bing, Yahoo).

 


 

attention WEB-Vision&Design Ви препоръчва да извършите Вашата СМО интеграция след или едновременно със СЕО оптимизация на Вашия сайт. Съчетаването на двете технологии, неминуемо ще доведе до по-голям ефект от популяризирането на Вашата дейност и бранд в Интернет!

 


 

Цени за СМО интеграция

 

attention1 Цените са на месец (ангажираност на ден) и са по-скоро ориентировъчни. В зависимост от конкретния случай, те може да са по-ниски или по-високи от посоченото и зависят от социалните мрежи, в които ще желаете да се прави интеграция, конкретиката и степента на самата интеграция в съответната социална мрежа, коментари в тематични статии, профили, форуми и др. В края на процеса ще получите детайлен доклад за свършеното. Подробности ще получите след запитване за оферта!

 

ПЕРИОД:

(30 мин. на ден)

ЦЕНА:

1 мес.

 200 / 150* лв

2 мес.

 300 / 200* лв

* Тези цени важат, както за Уеб сайтове и Онлайн магазини изработени от нас, така и за редовни клиенти!

 

 attention2

Тези цени могат да бъдат предоговаряни! В не малко случаи, самите Вие определяте цената!

   
 write  Попитайте или поръчайте с Ваша оферта - ТУК